Bandenwissel

Het is weer lente!

Hét uitgerekende moment om uw winterbanden te wisselen voor ‘verse' zomerbanden van Viking. Als u dit bij ons tussen 1 maart en 30 april 2018 doet en u schaft minimaal twee banden aan, dan maakt u kans op een dinercadeau kaart t.w.v. €150,-!

Hoewel de zon de laatste tijd veelvuldig schijnt, schommelen de temperaturen nog veel en kunnen ze ‘s nachts zelfs nog rond het vriespunt komen te liggen. Desondanks de soms nog lage temperaturen raden wij u aan uw winterbanden tijdig te wisselen voor zomerbanden. Hieronder enkele redenen voor een tijdige wissel:

  • Boven de 7 graden meer grip ten opzichte van winterbanden
  • Boven de 7 graden betere wegligging ten opzichte van winterbanden
  • Winterbanden slijten sneller bij hogere temperaturen
  • Een tijdige wissel voorkomt wachttijden
  • Bespaar op brandstofkosten

Maak nu een afspraak 

Viking, een merk van Continental

De zomerbandenwissel-periode combineren wij bij AutoFirst met een leuke bandenactie. Viking is onderdeel van het welbekende Continental AG dat wordt ontwikkeld in Duitsland en geproduceerd in Europa.

Viking heeft al meer dan 80 jaar ervaring als een Europese bandenfabrikant. De voortdurende ontwikkeling van de producten in de state-of-the-art ontwikkelingscentra maakt van Viking banden een hoogstaand technologisch product met een constante kwaliteit. De kernwaarden van Viking banden zijn: sportief, sterk en veilig.

Kom bij ons langs in de actieperiode, schaf minimaal twee Viking banden aan en wie weet geniet u binnenkort van een heerlijk ‘diner voor twee’ t.w.v. €150,-!

Bovag garantie

APK-keuring

Meer informatie over APK-keuring

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk occasions van AutoFirst Tadema

Lees meer
Bovag garantie

Autopech? Mobiliteitsgarantie

Autopech? Met de AutoFirst mobiliteitsgarantie bent u altijd goed geholpen. Gratis bij groot onderhoud!

Lees meer
Bovag garantie

Bandenwissel!

Het is weer lente, dus tijd om uw winterbanden te vervangen! Lees hier waarom.

Lees meer